Efter träning behöver kroppen vila och omvårdnad


 

Att träna är bland det bästa som finns för både kropp och själ. Men lika viktigt som det är att röra på sig, är att ta hand om sin kropp efter motionspasset. Tänk på att välmående hår och hud speglar ett sunt liv, vare sig man är gammal eller ung, man eller kvinna.

En avkopplande dusch efter en lång löprunda kan vara minst lika givande och härlig som själva motionspasset i sig. Vare sig det gäller träningsskor eller hudvårdsprodukter vet man att bara det bästa är gott nog. Alla åldras vi, och får tunnare hud och hår. Använd mjukgörande och väldoftande krämer för välbefinnande.

Hud- och hårvård är lika viktigt som motion.

Ta vara på de stunder då du återhämtar dig efter träningen eller promenaden. Skäm bort din kropp med återfuktande och näringsgivande produkter som får din hud och ditt hår att glänsa ikapp med dina prestationer på motionspasset. Att vara hälsosam betyder att du tar hand om hela kroppen, insida som utsida.

Vårda din kropp från topp till tå, speciellt efter träning.

Ditt utövande av en träningsform samt att du efteråt tar hand om din utsida ger din kropp maximal tillfredsställelse. När du svettats och duschat behöver huden återfuktas med lotion eller olja för att motverka uttorkning. Planera in din nästa aktivitet och se till att använda kroppsvårdsprodukter som passar din hud- och hårtyp efteråt.