För dig som gillar löpning


Om du har hittat till denna sajt är du förmodligen ett fan av löpning, precis som så många andra är. Löpning är en populär aktivitet, inte minst eftersom den är så enkel att utföra. Det enda du behöver är ett par bra skor.

Bortsett från att detta är en enkel motionsform har den dessutom en rad hälsofördelar. Löpning är nämligen en form av konditionsträning som stärker hjärtat samtidigt som du bygger muskler. Det är dock inte bara hjärtat som stärks – även din hjärna påverkas positivt.

Varför löpträna?

Det finns många anledningar till att du bör löpträna regelbundet. Som tidigare nämnt kan löpning förbättra din hälsa på ett flertal sätt samtidigt som det är en billig motionsform. Inget dyrt gymkort behövs, utan du kan springa utomhus när och vart som helst.

Att löpträna är dessutom riktigt härligt, särskilt om du springer i naturen. Då får du inte bara bra motion utan också frisk luft och D-vitamin. Löpträning tillsammans med andra blir allt mer populärt, inte bara eftersom det är trevligare utan eftersom ni då kan peppa varandra.

Allt du behöver veta om löpning

Hos oss kommer du hitta all information du behöver om löpning. Vi kommer bjuda på hjälpsamma artiklar som kan förbättra dina löprundor och ge dig tips på utrustning som kan förstärka upplevelsen ytterligare. Vårt mål är att göra dig till en bättre löpare.

Om du har frågor eller funderingar är du alltid välkommen att höra av dig. Vi brinner för löpning och diskuterar mer än gärna ämnet med våra besökare. Förhoppningsvis kommer denna hemsida hjälpa dig att få ut så mycket av din löpning som möjligt.