Ta vara på dig själv


Vi upplever något som vi aldrig varit med om tidigare. Denna pandemi som slagit till runt om vår jord innebär att vi måste vara rädda om varandra och ta vara på sig själv. Se till att distansera och din träning kanske få ske hemmavid så länge detta med covid-19 håller i sig. Förr eller senare så kommer vi att gå tillbaka till det normala.

Så klart så är det viktigt att vi håller igång även om situationen är som den är. Det går alldeles utmärkt att ge sig ut i löpspåret eller gå raska Power Walks. Se till att parera om vi möter andra efter vägen. Försök undvika där det är stora folksamlingar utan håll dig på de platser där det är glest med andra. Frisk luft gör dig gott och om du inte känner dig förkyld så kan du med gott samvete ta dina vanliga löprundor eller promenader.

Se till att skaffa dig handsprit som du kan ha med dig i fickan eller in en midjeväska om du känner att du tagit i något eller bara vill rengöra dina händer när du inte är hemma och kan tvätta dig med tvål och vatten. Det gäller att vi är uppmärksamma och inte samlas i stora grupper. Nu är det hårda restriktioner så gruppträning är bara att glömma. Så även att gå på gym och andra intuitioner där det kan samlas mycket folk. Vi får försöka hitta metoder att vara fysiskt aktiva på annat sätt tills denna pandemi är över.